Comadso

Én platform – tre løsninger

LØSNINGER TIL SAMMENLIGNING AF FORSIKRINGSPRODUKTER

Vores løsninger

Comadsos værktøj til sammenligning af forsikringsprodukter er baseret på SaaS-teknologi (Software as a Service), hvor adgang til vores platform og applikationer leveres via internettet i form af en tjeneste med licenser til de enkelte brugere.

Det betyder, at ethvert forsikringsselskab kan implementere og bruge vores sammenligningsværktøj uden at skulle købe, installere, vedligeholde eller opdatere hardware eller software. Comadso administrerer og sikrer adgangen til applikationen, herunder sikkerhed, tilgængelighed og ydeevne.

“Vi tilbyder tre forskellige løsninger, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov”

Basis adgang?

En webbaseret SaaS-løsning, som tilbyder kunderne direkte onlineadgang døgnet rundt til vores sammenligningsværktøj på comadso.com.

System integration?

Enkel API-integration af Comadso’s sofwareløsning i kundens eget salgsværktøj.

Web integration?

Direkte integration af Comadso’s sammenligningsværktøj på kundens hjemmeside ved hjælp af API.

Fakta om vores sammenligningsværktøj

Giver et overskueligt og effektivt overblik over de enkelte produkters fordele og ulemper, f.eks. dækning, begrænsninger og undtagelser, på tværs af forsikringsselskaber.

Tilgængelig døgnet rundt på flere forskellige platforme. Leveres via internettet, så brugerne kan tilgå applikationerne fra enhver enhed med internetforbindelse, uanset hvor de befinder sig.

Omfatter følgende kerneproduktområder – med variationer landene imellem: privatforsikring, erhvervsforsikring, livs- og sundhedsforsikring.

Meget skalerbart, hvilket gør det muligt for forsikringsselskaber at få adgang til flere eller færre serviceydelser eller funktioner alt efter behov.

Altid opdateret – database, som opdateres dagligt og indeholder mere end 100.000 siders vilkår og betingelser fra mere end 270 forsikringsselskaber i otte europæiske lande.

Kan nemt og problemfrit konfigureres til at opfylde konkrete kundebehov.

Vores Services

Vi tilbyder desuden forskellige professionelle serviceydelser,
som understøtter vores softwareløsninger

Kurser og uddannelse

Vi underviser forsikringsmedarbejdere i, hvordan de bruger vores system på en effektiv måde, bl.a. i form af instruktørstyrede kurser, e-læring til selvstudium, webinarer mv.

Udarbejdelse af vilkår og betingelser

Vi hjælper forsikringsselskaber med at udarbejde vilkår og betingelser af høj kvalitet som lever op til markedsstandarden, herunder dokumenter med oplysninger om forsikringsproduktet (IPID – Insurance Product Information Document).

Produktudvikling, herunder lancering af nye produkter

Vi samarbejder med og leverer ekspertrådgivning til forsikringsselskaber om f.eks. udvikling og afprøvning af nye forsikringsprodukter før markedslanceringen.

Markeds- og branchetrends

Vi forsyner forsikringsselskaber med oplysninger og analyser vedrørende internationale markeder, branchetrends mv.

Vores Kunder

Comadso har mere end 50 kunder og tusindvis af brugere i flere forskellige europæiske lande. Vores cloudbaserede sammenligningsværktøj indeholder produktoplysninger fra forsikringsselskaber i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Holland, Tjekkiet, Spanien og Tyrkiet.

Oplysningerne i vores sammenligningsværktøj opdateres dagligt for at sikre, at kunder og brugere får besked med det samme, når et forsikringsselskab ændrer i sine produkter.


Den gennemsigtighed og nøjagtighed, vi leverer, kan skabe merværdi og forbedre bundlinjen for forsikringsselskaber på flere forskellige måder.

Kunderoller

Direkte salg og
kundefastholdelse

Vores løsninger er først og fremmest et yderst effektivt redskab, som understøtter de salgsaktiviteter, der udføres af forsikringsagenter, callcentre, forsikringsmæglere, partnere, banker mv., f.eks. når de skal tiltrække nye kunder og/eller fastholde eksisterende kunder.

Ved at bruge Comadso kan du styre dialogen med kunden og flytte det primære fokus væk fra pris og over på kvalitet, dvs. de interesseområder, der virkelig betyder noget og er vigtige for den enkelte kunde.

Produktudvikling

Comadsos sammenligningsværktøj er også et værdifuldt og effektivt redskab for forsikringsmedarbejdere, der arbejder med f.eks. produkt- eller forretningsudvikling.

Ved at bruge Comadso og have adgang til vores internationale markedsdatabase kan medarbejdere inden for disse forretningsområder opnå betydelige tidsmæssige og økonomiske besparelser, f.eks. i forbindelse med analyse af markedstrends og konkurrenter, når nye produkter skal udvikles og lanceres.

Onlinesalg

Endelig kan forsikringsselskaber udnytte vores løsninger til at udvikle og styrke deres online markedsførings- og salgsaktiviteter. Forsikringsselskaber søger i stigende grad efter måder at øge deres onlinesalg på, f.eks. ved at tiltrække og konvertere besøgende på deres websted til faktiske kunder. Men realiteten er, at det er svært at ramme og opfylde den enkelte kundes behov.

Med en simpel integration af vores sammenligningsværktøj på forsikringsselskabets hjemmeside kan de på en effektiv måde sammenkæde den enkelte kundes profil og behov – f.eks. alder, børn, interesser, ferie og sport – med et bestemt forsikringsprodukt og dermed generere brugbare kundeemner.